<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Finansiering

Flexibla och pålitliga lösningar för alla logistikbehov

Det är dags att ta en titt på vad en finansieringsmodell kan göra för ditt företag. Logisnext Sweden har ett brett utbud av skräddarsydda lösningar för att uppfylla behoven i din verksamhet och din truckflotta. Oavsett vilka truckar du använder idag, hur stor din verksamhet är eller vilka behov ditt lager har, har vi en lösning som är bra för din verksamhet: frigör kapital, reducera dina kostnader och öka effektiviteten.

SKRÄDDARSYDD LÖSNING 

Genom att byta till en skräddarsydd leasinglösning får ditt företag fördelar som sträcker sig långt utanför lagret. Genom att leasa frigör du kapital som du annars binder i din truckflotta, kapital som du med fördel kan använda till annat i din verksamhet. Allt eftersom din verksamhet förändras kan du byta ut de leasade truckarna i lagret, så att de anpassas efter dina behov. Du har tillgång till de modernaste och pålitligaste truckarna med hög prestanda. Vår serviceavdelning kommer att se till att truckarna finns tillgängliga i ett perfekt skick, vilket kommer att minska dina servicekostnader.

Vad det gäller ekonomin, får du genom ett förutsägbart underhållsavtal, koll på dina kostnader och lätt att budgetera för hela hyresperioden.

minska kostnaderna

Genom att se över vad som är bäst för dina behov kan vi få ner dina totala driftskostnader till ett minimum. Välkommen att kontakta din säljare om du vill veta mer. I samarbete med vår rentalansvarige tar vi fram en finansieringslösning som passar er bäst. Vi kommer att presentera en plan för ditt företag som visar vägen från dagsläge till dit ni vill vara. Tillsammans med vår serviceorganisation kommer vi ta hand om din truckflotta, oavsett vilket varumärke ni har idag.

contents_calculator

FÖRDELAR

 • Minska din kapitalbindning
 • Modern flotta
 • Pålitlig prestanda
 • Förutsägbara underhållskostnader
 • Flexibilitet
 • Uthyrning av hela trucksortimentet
 • korttidsuthyrning
 • Timuthyrning
 • Hyrköp
 • Finasiell leasing
 • Rental
 • Buy and lease-back

BETALA FÖR ATT ANVÄNDA ISTÄLLET FÖR ATT ÄGA

Att ha en verksamhet som äger sina truckar kan bli dyrt om man ständigt måste anpassa sig efter marknadens och säsongens fluktuationer. Att hyra sin truckflotta som anpassas efter rådande behov är antagligen det mest lönsamma alternativet.
Vår kombination av korttidshyra och finansiell/operationell leasing för en längre period gör att du klarar kortvariga förändringar såväl som själva grundbehoven. Vill du hitta den bästa trucklösningen för dina behov är det bara att kontakta oss.

A_VELiA-Hero-03 16-9
A_PREMiAEM-Hero-05

Begagnad truck - ibland den bästa lösningen

Dina krav: Ekonomisk lösning för din materialhantering.
En ny truck är inte alltid det bästa – i vissa fall kan en begagnad truck vara den smartaste lösningen. Använder du bara trucken några timmar varje vecka? Behöver du en extratruck eller en truck med ett speciellt lyftstativ när du behöver flytta långa gods? Många företag har redan börjat använda begagnade truckar i situationer som dessa som komplement till nya.

Vi är din kontakt när du har behov av begagnade truckar. Vår avdelning för begagnade truckar specialiserar sig på renovering, service och ombyggnad av begagnade truckar för att sätta dem i drift, ibland blir de nästan som nya. Vi har hundratals begagnade truckar i lager och vi använder oss av vårt breda kontaktnät för att uppfylla specialbehov. Alla våra begagnade truckar har genomgått en fullständig service och har garanti, för att ge dig prestanda som du kan lita på.

Här får du mer information från våra erfarna säljare

Var finns vi?

Hitta oss