<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

VÄLKOMMEN TILL MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS

I MER ÄN 60 ÅR HAR MITSUBISHI FORKLIFT TRUCKS VARIT LEDANDE INOM MATERIALHANTERING.

Välkommen till Mitsubishi Forklift Trucks.

Mitsubishi Forklift Trucks har varit en föregångare inom intern logistik och lagerlösningar i över 60 år, och i den snabbt föränderliga världen av materialhanteringsutrustning erbjuder vi effektiva och flexibla lösningar för alla dina logistikprocesser.

Mitsubishi Forklift Trucks är en pålitlig partner för tusentals företag och levererar smarta och säkra helhetslösningar. Som en del av Mitsubishi Logisnext och medlem av Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Group, en av världens ledande industrigrupper - drar vi som bolag nytta av både banbrytande produktinnovationer och ett världsomspännande nätverk.

Våra truckar känns igen på sin ’juvelgröna’ färg som utvecklades i Japan på 1990-talet. Färgen påminner om en grön diamant, och symboliserar våra kärnvärden - kvalitet, tillförlitlighet och valuta för pengarna.

Mitsubishi Forklift Trucks breda utbud av truckar – inklusive motviktstruckar, skjutstativtruckar, plocktruckar och palltruckar – finns i krävande lagermiljöer världen över, i alla möjliga branscher. Vi levererar helhetslösningar där dessa truckar blir en del av din verksamhet. Våra truckar erbjuder innovativ design, avancerad teknik och kompromisslös kvalitet, och är tillverkade på våra fabriker i Sverige, Finland, Spanien, Japan och Kina. Med en produktportfölj på över 150 olika modeller kan vi alltid leverera rätt truck för dig.

Användningen av hållbara material, intelligenta motorstyrningssystem och inbyggda skyddssystem förlänger truckarnas livslängd och minskar underhåll. Vårt prisbelönta forsknings- och utvecklingsteam är världsledande när det gäller att hitta den perfekta blandningen av körbarhet och hållbarhet. Och RapidAccess-funktionerna gör det enkelt för alla användare att utföra rutinkontroller, vilket säkerställer bra underhåll och minskar driftskostnaderna.

Vår globala expertis, våra högkvalitativa produkter och vår lokala kundkontakt gör oss till en ledande aktör i branschen. Med vår strategi och anpassningsförmåga ser vi till att du får och behåller full kontroll över alla dina logistikprocesser. Resultatet blir sunda marginaler, säkra förare och nöjda medarbetare.

Mitsubishi Forklift Trucks.

När tillförlitlighet betyder allt.

Mitsubishi Forklift Trucks_First_Visit_Fix_Rate_97_small

Joel servicere din truck

Behöver du en servicekontroll

Läs mer om våra tjänster

Kontakta oss

Vi är redo att hjälpa dig med dina frågor

Se vårt utbud av truckar