<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Truckservice

VI TAR HAND OM DINA TRUCKAR SÅ DU KAN FOKUSERA PÅ ANNAT

Mitsubishis truckar är driftsäkra med låga underhållskostnader. Men alla truckar behöver service ibland, och våra servicetekniker är redo att hjälpa till.

När du köper en ny truck väljer du ett service- och underhållsavtal som passar dig och dina behov. Våra serviceavtal brukar bestå av regelbundna inspektioner kombinerade med förebyggande service eller fullservice. Om du vill veta mer om våra serviceavtal är du välkommen att kontakta oss.

KONTAKT

Har du en serviceförfrågan och vill prata med oss?
Kontakta oss via kontaktformuläret eller ring oss på 031-98 40 20

Kontakta oss

Mitsubishi Forklift Trucks finns över hela Europa, och våra välutbildade tekniker är fullt utrustade med reservdelarna de behöver för att lösa dina problem snabbt. Tack vare vårt lokala reservdelslager i Mölnlycke,  Sverige hanterar vi snabba leveranser.

Ibland händer det att vi måste reparera din truck hos oss. I vår verkstad i Mölnlycke står våra mekaniker redo att hjälpa till.

"FIRST VISIT FIX RATE"
VAD ÄR DET OCH VAD BETYDER DET FÖR DIG?

Mitsubishi Forklift Trucks_First_Visit_Fix_Rate_97_small

First visit fix rate (ofta förkortad till FVFR) är ett mått i procent på hur ofta våra servicetekniker får en stillastående truck i drift igen vid första besöket.

Det mest effektiva är när serviceteknikern har den nödvändiga reservdelen med sig och kan lösa problemet vid sitt första besök.

Så ju högre FVFR desto bättre. Bara några få procentenheter kan göra en märkbar skillnad, speciellt om du har en stor truckflotta och många servicebesök.

Vi är stolta att uppnå en ”
First visit fix rate” på 97% eller mer, tack vare välutrustade servicebilar och med truckmodeller designade med gemensamma komponenter vilket därmed ökar procentsatsen.

LÄS MER HÄR

VILKEN TYP SERVICEAVTAL SKA DU VÄLJA?

Rätt val av serviceavtal beror på hur du använder dina truckar. Är din verksamhet mycket intensiv rekommenderar vi flera kontroller per år – då vet serviceteknikern när en viss del behöver bytas ut i god tid. På så sätt undviker du stillestånd och onödiga kostnader.

Om du använder trucken då och då kan det räcka med bara en kontroll per år.

Viktigt att besiktiga din truck regelbundet

För att göra arbetsplatsen så säker som möjligt är det viktigt att truckarna besiktas regelbundet. Inspektionerna ska ske med jämna mellanrum, och enligt lag har du som arbetsgivare ansvaret att se till att dina truckar inspekteras och underhålls enligt driftförhållanden och tillverkarnas rekommendationer. Om du är osäker på hur ofta truckarna i din flotta ska besiktas?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

VILL DU BOKA TRUCKSERVICE?

kontakta oss

kontakt