<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Li-Ion-lösningar

ENERGILÖSNINGAR FÖR DIN MATERIALHANTERINGSUTRUSTNING

BATTERIER OCH LADDARE

Hur vet du vilken batterityp som är bäst? Det finns inga enkla svar, men Mitsubishi Forklift Trucks har verktygen för att analysera din process och styra dig i rätt riktning. I allmänhet gäller det att ju högre utnyttjandegrad din truckflotta har, desto snabbare får du avkastning på investeringen med Li-Ion-batterier, särskilt vid flerskift. Men det finns många fler skäl att välja Li-Ion-batterier. Med denna batterityp kan du använda ditt befintliga laddningsutrymme för andra ändamål och du behöver inte investera i särskild ventilation eller utrustning för att byta batterier. Dessutom drar Li-Ion-batterier mycket mindre el under laddning än traditionella blysyre-gaffeltrucksbatterier.

Efter att ha analyserat din befintliga verksamhet och batterianvändningen ger vi dig en driftsprofil och en beräkning på avkastning på investeringen som gör det lättare för dig att göra ett bra val.

VARFÖR VÄLJA Li-Ion?

  • Inget underhåll och inga gaser - noll utsläpp
  • Inget behov av att byta batterier mitt i skiften
  • Inga särskilda laddningsrum krävs
  • Laddar 50% på 30 minuter
  • Snabbladdning är möjlig
  • Längre batteritid
  • 30% mindre energiförbrukning
  • Minskad TCO (total cost of ownership, total ägandekostnad)

EN EFFEKTIV OCH SÄKER LÖSNING

Li-Ion-batterier från Mitsubishi Forklift Trucks är utformade för att ge maximal prestanda och säkerhet. Högre och mer hållbara spänningsnivåer i Li-Ion-batterierna betyder snabbare körning och högre lyftprestanda, vilket är särskilt märkbart vid låga batterinivåer. Den specialutvecklade kommunikationen mellan batteriet och trucken garanterar säkerheten och att trucken stannar automatiskt när batteriet tar slut.

LADDA NÄR OCH VAR DU VILL

Det är enkelt att ladda Li-Ion-batterier. När man sätter in laddaren så stängs trucken av automatiskt och laddning påbörjas. Med en snabbladdningshastighet på 1C laddas batteriet fullt på under en timme. Placera laddaren var du vill, helst i närheten av kaffeautomaten, och trucken kommer alltid att vara redo med ett fulladdat batteri.

ATT LADDA SKA VARA ENKELT

Är Li-Ion den bästa batterilösningen för ditt företag? Dessa batterier kräver nästan inget underhåll och är mycket energieffektiva, vilket gör att de kan göra skillnad i nästan alla materialhanteringsverksamheter.

Men det kan vara svårt att se vad effekterna skulle vara i just ditt företag. Det är där Mitsubishi Forklift Trucks kan hjälpa till. Genom att analysera din fordonsflotta, studera hur dina truckar används, mäta din energiförbrukning och undersöka dina nuvarande laddningsmönster kan vi beräkna hur mycket tid, energi och pengar du kan spara genom att byta till Li-Ion. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss och se hur den här tekniken kan gynna ditt företag.

LÄR DIG MER OM VÅRA BATTERILÖSNINGAR

VAR FINNS VI?

HITTA OSS