<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Mitsubishi Logisnext Europe delger planer för att avveckla truckproduktionen i Mölnlycke, Sverige

Mitsubishi Logisnext Europe Fabriken i Mölnlycke

 

Mölnlycke den 2023-06-30

Kundmeddelande

Mitsubishi Logisnext Europe delger planer för att avveckla truckproduktionen i Mölnlycke, Sverige

Mitsubishi Logisnext Europe koncernen planerar för att avveckla produktionen i Mölnlycke, Sverige. Med förbehåll för ett slutgiltigt beslut är avsikten att huvudsakligen centralisera produktionen till MLE OY i Finland.
MLE-gruppens planer på att avveckla produktionen i Mölnlycke, Sverige är ett strategiskt initiativ för att rationalisera koncernens produktionsinfrastruktur och stödja koncernens långsiktiga konkurrenskraft som en ledande leverantör i branschen.

Produktionsverksamheten i Sverige beräknas vara i drift till slutet av december 2024, med en start för nedtrappning av produktionslinjer i början av 2024. 
Under hela denna period och även därefter är Logisnext Sweden, vilket är bolaget som hanterar försäljning och service i Sverige, fortsatt dedikerade att leverera produkter och tjänster enligt överenskomna avtalsvillkor. När avvecklingen av produktionen i Mölnlycke är genomförd, kommer vi fortsätta att leverera produkter från våra andra produktionsanläggningar, huvudsakligen från Finland.

Logisnext Sweden kommer alltså oförändrat fortsätta att sälja, serva och hyra ut högkvalitativa truckar precis som tidigare.

Vid frågor kring våra avtal, tjänster och truckar är du alltid välkommen att kontakta din säljare eller kontaktperson hos oss.

Om Mitsubishi Logisnext Europe group
Mitsubishi Logisnext Europe (MLE) är en internationell organisation med huvudkontor i Almere, Nederländerna. Genom våra dotterbolag i 9 länder och oberoende återförsäljare erbjuder vi ett komplett utbud av gaffeltruckar, lagertruckar, automatiserade styrda fordon (AGV), ställningar, Internet of Things (IoT)-system, service- och finansieringspaket och mycket mer över hela Europa, Mellanöstern och Afrika. MLE är en del av det globala Mitsubishi Logisnext Co. Ltd (ML) – baserat i Kyoto, Japan.